Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Менструална чашка за многократна употреба Softcup

More Views

Менструална чашка за многократна употреба Softcup

Арт. номер: softcup
Brand: Softcup

Наличност: Наличен

12,99 лв.
Softcup пасва на Вашия забързан живот, може да я носите до 12 часа по време на всякаква активност. Softcup е удобна, няма дори да усетите, че е поставена.
 

Пакетът съдържа: 1 бр. чашка за многократна употреба Softcup

Softcup е мека, гъвкава чашка, която се поставя около цервикса. Вместо да абсорбира течността, тя я събира вътре в себе си. Чашката е хипоалергична, не съдържа латекс и е напълно безопасна, когато се използва според описанието. Тя може да се носи до 12 часа без да се вади по време на месечния цикъл.

Softcup е чудесно решение за заети жени, или за жени, които просто не желаят да мислят за смяна на тампона или превръзката на всеки няколко часа. Атлетите са възторжени от това, как Softcup издържа при дълги състезания. Пътуващите не напускат дома си без нея.

  • Може да носите Softcup до 12 часа
  • Softcup е удобна при плуване или спорт
  • Softcup елиминира миризмата, тъй като менструалното течение не е изложено на въздух
  • Softcup обича да правите любов...може да носите Softcup по време на секс
  • Softcup е удобна – няма дори да я усещате след като веднъж я поставите
  • Softcup няма крилца, нито конец....само свобода!

Производителят препоръчва една чашка да се ползва в рамките на един цикъл и с началото на следващия да се използва нова чашка Softcup. При употреба за повече от един цикъл е възможно в чашката да се развият бактерии ако тя не се дезинфекцира.

Softcup обича живота

Не е нужно да променяте своето ежедневие само защото сте в цикъл – Softcup може да се носи по време на всякаква физическа активност. Тъй като се носи вътрешно и няма никакви конци, може да носите каквото поискате без да се притеснявате, че може да си проличи.

Softcup обича да правите любов

Със Softcup, Вие и Вашият партньор може да се наслаждавате на по-чисти сексуални контакти по време на Вашия цикъл и дори няма да усетите, че е там. Със Softcup сте свежи Миризмата по време на менструация се получава когато менструалната течност се изложи на въздух. Тъй като Softcup задържа кръвта вътре, това елиминира влагата и миризмите.

Softcup е нежна към тялото

Безопасността е важна когато става въпрос за репродуктивно здраве. Softcup се предлага на пазара вече повече от 10 години и е одобрена от FDA (Американската администрация за контрол върху храните и лекарствата). Направена е изцяло от хипоалергенни, нетоксични, без латекс и непричиняващи раздразнение материали. За повече от 10 години и над 120 милиона продадени чашки никога не е докладван случай на Синдром на Токсичния Шок (СТШ) със Softcup. Смята се, че СТШ се причинява от щамове на стафилококова бактерия, които произвеждат токсини. Изследванията показват, че рискът от СТШ е свързан с абсорбиращата сила на тампоните. Колкото по-абсорбиращ е тампонът, толкова по-висок е рискът от СТШ. За разлика от тампоните, Softcup не абсорбира течности и не променя естествените нива на бактерии в тялото.

Още въпроси и отговори за Softcup

Допълнителна информация

Brand Softcup

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук

Подобни продукти