Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Lily Cup B

More Views

Lily Cup B

Арт. номер: LilyCup-B
Brand: Intimina

Наличност: Наличен

69,99 лв.
Изработена от ултра мек, 100% медицински силикон
 

Размер В се препоръчва за жени, които са раждали вагинално или такива, които са диагностицирани със слаби мускули на тазовото дъно.

Lily Cup е ново поколение продукт в санитарните материали, които се използват по време на месечния цикъл. Тя е ултра мека, менструална чашка за многократна употреба изработена от медицински силикон. Направена е така, че да пасва на забързаното ежедневие, предоставя дългосрочна протекция и може да побере менструалното течение както в силните, така и в по-слабите дни. Може да се носи до 12 часа без нужда от смяна.

Lily Cup събира кръвта вътре в себе си вместо да абсорбира менструалното течение, което възпрепятства възникването на миризма и предотвратява раздразнения. Може да почиствате чашката и да я използвате многократно, което не само спестява пари, но също така намалява отпечатъка върху околната среда.

Lily Cup се предлага също така в размер А, който се препоръчва за жени, които не са раждали или са раждали чрез цезарово сечение.

Предимства:

  • Ултра мек, медицински силикон
  • До 12-часова протекция
  • Подходяща за слабо до силно течение
  • Единствената чашка, която може да се сгъне толкова тънко колкото тампон
  • Екологична и за многократна употреба

 

Как се използва:

Използването на Lily Cup е лесно, просто сгънете ултра меката, гъвкава чашка и я вкарайте. Носете до 12 часа, извадете, измийте и поставете отново.

Почистване: Измийте добре ръцете си със сапун и вода преди да използвате Lily Cup. Преди първата употреба напълно потопете чашката във вряща вода за 5 до 8 минути.

Сгъване:

Поставяне: Както с тампон насочете чашката назад към опашната кост и я вкарайте нагоре докато влезе цялата дръжка. За да избегнете протичане леко стиснете основата на чашката (не дръжката) и завъртете леко. Това подсигурява, че чашката се е разтворила напълно и е формирала вакуум.

Чашката трябва да е изцяло във вагината. Ако дръжката или част от чашката стърчи отвън тогава внимателно извадете и поставете отново чашката. Ако дръжката е все още извън тялото или я усещате има начини да се скъси. Можете да изрежете дръжката до третия пръстен най-много, така че да остане нещо, за което да я хванете. За повече информация вижте упътването.

Изваждане и изпразване: За да извадите чашката измийте добре ръцете си и седнете в приклекнала позиция. Отпуснете тялото си и използвайте вагиналните мускули, за да избутате леко чашката надолу. След това хванете дръжката и бавно я дръпнете. След като достигнете основата на чашката я стиснете леко, за да развалите вакуума. Издърпайте дръжката надолу и когато усетите, че основата е почти излязла наклонете леко чашката, за да предотвратите разливане. Изсипете менструалното течение в тоалетната, измийте чашката и я поставете отново.

Избор на размер
Може да прочетете повече тук.

Спецификации

  • Направена от 100% безопасен за тялото, медицински силикон
  • Хипоалергенна, без фталати и бисфенол А
  • Диаметър: 43.5 мм
  • Дължина: 78 мм
  • Капацитет: 32 мл

Допълнителна информация

Brand Intimina
размер No

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук

Подобни продукти