Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Lily Cup Compact B

More Views

Lily Cup Compact B

Арт. номер: LilyCup-Compact-B
Brand: Intimina

Наличност: Изчерпан

69,99 лв.
Първата в света сгъваема менструална чашка
 
 
 

Размер В се препоръчва за жени, които са раждали вагинално или такива, които са диагностицирани със слаби мускули на тазовото дъно.

Сега удобството и предимствата на многократните менструални чашки са достъпни и в компактен, лесно преносим дизайн. Lily Cup Compact е първата менструална чашка, която може да се сгъне и да стане плоска, благодарение на което се побира в малка защитна кутийка. Тъй като тя събира, вместо да абсорбира менструалното течение, тя не нарушава интимният баланс и не причинява сухота както тампоните. Lily Cup Compact е направена от медицински силикон, който е толкова мек и тънък, че няма да я усещате след като я поставите. Предоставя до 12-часова протекция през деня и нощта. Освен това Lily Cup Compact е за многократна употреба, а също така е екологична и икономична.

Lily Cup Compact се предлага също така в размер А, който се препоръчва за жени, които не са раждали или са раждали чрез цезарово сечение.

Предимства:

 • Ултра мек, медицински силикон
 • До 12-часова протекция
 • Подходяща за слабо до силно течение
 • Сгъва се така че да стане плоска
 • Екологична и за многократна употреба

Как се използва

Използването на Lily Cup Compact е лесно, просто сгънете ултра меката, гъвкава чашка и я вкарайте. Носете до 12 часа, извадете, измийте и поставете отново.

Почистване: Измийте добре ръцете си със сапун и вода преди да използвате Lily Cup Compact. Преди първата употреба напълно потопете чашката във вряща вода за 5 до 8 минути.

Сгъване:

Поставяне: Както с тампон насочете чашката назад към опашната кост и я вкарайте нагоре докато влезе цялата дръжка. За да избегнете протичане леко стиснете основата на чашката (не дръжката) и завъртете леко. Това подсигурява, че чашката се е разтворила напълно и е формирала вакуум.

Чашката трябва да е изцяло във вагината. Ако дръжката или част от чашката стърчи отвън тогава внимателно извадете и поставете отново чашката. Ако дръжката е все още извън тялото или я усещате има начини да се скъси. Първо препоръчваме да обърнете чашката наобратно и да я вкарате така. Това не променя начинът, по който използвате чашката или нейната ефективност (освен може би малко намаляване на капацитета, тъй като дръжката заема част от мястото). В противен случай можете да изрежете дръжката до третия пръстен най-много. Ако отрежете повече рискувате да пробиете чашката и да я направите неизползваема.

Изваждане и изпразване: За да извадите чашката измийте добре ръцете си и седнете в приклекнала позиция. Отпуснете тялото си и използвайте вагиналните мускули, за да избутате леко чашката надолу. След това хванете дръжката и бавно я дръпнете. След като достигнете основата на чашката я стиснете леко, за да развалите вакуума. Издърпайте дръжката надолу и когато усетите, че основата е почти излязла наклонете леко чашката, за да предотвратите разливане. Изсипете менструалното течение в тоалетната, измийте чашката и я поставете отново.

Избор на размер
Може да прочетете повече тук.

Спецификации

 • Направена от 100% безопасен за тялото, медицински силикон
 • Хипоалергенна, без фталати и бисфенол А
 • Диаметър: 45 мм
 • Дължина: 58 мм
 • Капацитет: 23 мл
 • Пакетът съдържа: 1 бр. менструална чашка, 1бр. кутийка за съхранение, инструкции за употреба

Допълнителна информация

Brand Intimina
размер No

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук

Подобни продукти