Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Менструална чашка Lily Cup One

More Views

Менструална чашка Lily Cup One

Арт. номер: LilyCup-One
Brand: Intimina

Наличност: Изчерпан

59,99 лв.
Изработена от висококачествен силикон и изключително подходяща за начинаещи
 

Най-подходящата чашка за начинаещи!

Lily Cup One е най-подходящата чашка за начинаещи от всички възрасти – използван е само най-гладкия, медицински силикон и има специален, лесен за употреба дизайн.

Благодарение на уникалния си дизайн Lily Cup One е малка на размер, но предлага голям капацитет. Може да се носи до 12 часа и дори няма да я усетите, а освен това има непропусклив двоен ръб и халка за изваждане, което я прави лесна за употреба.

Lily Cup One е за многократна употреба и екологична, което я прави най-добрата алтернатива на еднократните тампони и превръзки. Също така се свива и може да се носи в малка кутийка навсякъде където ходите, което означава, че никога повече цикълът Ви няма да Ви изненада неприятно. Lily Cup One се предлага в един универсален размер, който е подходящ от слабо до силно течение.

Предимства:

 • Ултра хигиеничен, 100% медицински силикон
 • До 12-часова протекция
 • Не се усеща по време на употреба
 • Без вредни химикали, фибри и белина
 • Екологична и за многократна употреба

Как се използва

Използването на Lily Cup One е лесно, просто сгънете ултра меката, гъвкава чашка и я вкарайте. Носете до 12 часа, извадете, измийте и поставете отново.

Почистване: Измийте добре ръцете си със сапун и вода преди да използвате Lily Cup One. Преди първата употреба напълно потопете чашката във вряща вода за 5 до 8 минути.

Сгъване:

Поставяне: Както с тампон насочете чашката назад към опашната кост и я вкарайте нагоре докато влезе цялата дръжка. За да избегнете протичане леко стиснете основата на чашката (не дръжката) и завъртете леко. Това подсигурява, че чашката се е разтворила напълно и е формирала вакуум.

Чашката трябва да е изцяло във вагината. Ако дръжката или част от чашката стърчи отвън тогава внимателно извадете и поставете отново чашката. Ако дръжката е все още извън тялото или я усещате има начини да се скъси. Проверете за тях в упътването.

Изваждане и изпразване: За да извадите чашката измийте добре ръцете си и седнете в приклекнала позиция. Отпуснете тялото си и използвайте вагиналните мускули, за да избутате леко чашката надолу. След това хванете пръстена и бавно го дръпнете. След като достигнете основата на чашката я стиснете леко, за да развалите вакуума. Издърпайте дръжката надолу и когато усетите, че основата е почти излязла наклонете леко чашката, за да предотвратите разливане. Изсипете менструалното течение в тоалетната, измийте чашката и я поставете отново.

Избор на размер
Може да прочетете повече тук.

Спецификации

 • Пакетът включва: 1 бр. менструална чашка, 1 бр. защитна кутия и упътване
 • Направена от 100% безопасен за тялото, медицински силикон
 • Хипоалегренна, без фталати и бисфенол А
 • Диаметър: 39 мм
 • Дължина: 47 мм
 • Капацитет: 20 мл
 • Живот: до 10 години

Допълнителна информация

Brand Intimina

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук

Подобни продукти