Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Дезинфекцираща чаша Merula Cupscup

More Views

Дезинфекцираща чаша Merula Cupscup

Арт. номер: merula-cupscup
Brand: Merula

Наличност: Наличен

24,99 лв.
Дезинфекцираща чаша за микровълнова за менструални чашки
 

Дезинфекцираща чаша за микровълнова за менструални чашки Merula Cupscup – чашата за Вашата чашка.

С Merula Cupscup можете лесно, бързо и ефективно да почистите своята менструална чашка в микровълнова в края на цикъла или по всяко време, по което желаете. Много бързо малкото количество вода в Merula Cupscup започва да ври и много горещата, издигаща се пара дезинфекцира менструалната чашка. Удобната дръжка прави ваденето на чашката от микровълновата изключително лесно. След като менструалната чашка се е охладила може веднага да се използва отново или да се прибере и съхранява в дишащата памучна торбичка до следващата менструация.

Употреба: Напълнете Merula Cupscup до чертата с чиста вода. Ако е нужно добавете малко оцет за да предотвратите натрупване на варовик. Сложете предварително измитата менструална чашка върху синята поставка с отвора надолу. Затворете капачката и отворете отвора за изпускане на пара. Загрейте Merula Cupscup в микровълнова фурна за 5 минути на 750 вата. Ако ватовете са други нагласете нужното време според тях. Уверете се, че водата в чашата не се изпарява напълно. След загряващия процес Merula Cupscup и съдържанието й са изключително горещи и е възможно от чашата да излезе вряла вода или пара.

Съхранение: Съхранявайте Merula Cupscup суха и с отворена капачка.

Материалът, от който е направена Merula Cupscup е тестван според немските стандарти и съгласно изискванията на Регулации (EC) 1935 2004, Регулации (EC) 10/2011, както и LFGB. Merual Cupscup може да се използва безопасно в микровълнова и съдомиялна машина.

Спецификации:

Височина: 127 мм

Горен диаметър: 69 мм

Долен диаметър: 53 мм

Ширина с дръжката: 90 мм

Приблизително нужно количество вода: 60 мл

Материал: Полипропилен, без Бисфенол А

Държава на производство: Китай

 

Пакетът съдържа: 1 бр. дезинфекцираща чаша

Допълнителна информация

Brand Merula

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук