Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

More Views

Milton MINI стерилизиращи таблетки 50 бр.

More Views

Milton MINI стерилизиращи таблетки 50 бр.

Арт. номер: milton50
Brand: Milton

Наличност: Изчерпан

9,99 лв.
Една Milton MINI таблетка е достатъчна за 100 мл дезинфекциращ разтвор. Може да ги използвате за да дезинфекцирате* уреди за кърмене и бебешки съдове (шишета, залъгалки, биберони, чесалки и т.н.) или менструални чашки
 

Milton MINI стерилизиращи таблетки

Една Milton MINI таблетка е достатъчна за 100 мл дезинфекциращ разтвор. Може да ги използвате за да дезинфекцирате* уреди за кърмене и бебешки съдове (шишета, залъгалки, биберони, чесалки и т.н.) или менструални чашки.

Бързо: дезинфекцират за 15 минути

Под ръка: вкъщи или навън

Безопасни: без нужда от измиване

Ефективни: убиват микробите, включително бактерии, гъбички и вируси.

Инструкции за употреба: Измийте предметите преди да ги потопите в разтвора. Изплакнете със студена вода. Разтворете една Milton MINI таблетка в 100 мл студена вода и сложете предметите във водата. Уверете се, че не са останали въздушни балончета вътре в предметите. Те са дезинфекцирани и готови за употреба след 15 минути.

Измийте ръцете си преди да извадите предметите от разтвора. Подсушете ги, няма нужда от изплакване.

Подновявайте разтвора на всеки 24 час

*За 1 минута: Бактерициден EN 1040. Убива листерия, салмонела, Campylobacter. Фунгициден на кандида албикан (млечница). За 5 минути: Бактерициден EN 1276. За 15 минути: вируциден NF T 72-180

Състав: Активно вещество: Натриев дихлоризоцианурат (CAS: 2893-78-9): 19.5% m/m.

Предупреждения: Вредно е ако се погълне. При контакт с киселина отделя токсичен газ. Дразнещ за очите и дихателната система. Риск от тежко увреждане на очите. Токсично за водни организми, може да бъде вредно за водните организми в дългосрочен план. Дръжте далеч от деца. Дръжте пакета затворен далеч от влага. Дръжте далеч от храни и напитки, включително и животинска храна. При контакт с очи измийте добре и се консултирайте със специалист. При поглъщане се свържете с лекар и покажете опаковката. Внимавайте да не разпръсквате разтвора, тъй като може да обезцвети плат.

Пакетът съдържа: 50 бр. таблетки

Допълнителна информация

Brand Milton

Коментари от клиенти

Напишете своя коментар тук

Подобни продукти