Lila.bg лого


Кошница

Нямате продукти във Вашата кошница.

Междинна сума: 0,00 лв.

Дамски превръзки Momiji

Те могат да се перат и са превръзки за многократна употреба направени специално от 100% памучен плат. Тяхната висока абсорбация и специалното непротичащо покритие ги прави по-удобни и надеждни. При сгъване стават много малки и могат да се носят лесно в ръчната Ви чанта, за да ги сменяте в училище или офиса. Превръзките Momiji се носят много лесно от всяка жена, дори и от начинаещите с памучни превръзки!

Преди първата употреба

Изперете новата превръзка отделно няколко пъти и я оставете да изсъхне на слънце преди първата употреба.

Как да я използвате

Сложете страната с етикета надолу към дъното на бельото Ви и ги подравнете по дължина. Сгънете крилцата едно към друго извън бельото Ви от долната страна, за да се срещнат. Закопчейте копчетата.

Препоръчваме Ви да пробвате новата си превръзка първо у дома, за да свикнете на колко време е нужно да се сменя според Вашето течение.

След употреба

Сгънете използваната превръзка. Може да я държите във водоустойчива торбичка или чанта с цип докато е възможно да я накиснете и/или изперете.

Ако използваната превръзка се остави дълго време, кръвта ще изсъхне и ще бъде трудно петната да се премахнат напълно. Затова Ви препоръчваме да намокрите малко повърхността на превръзката когато я сменятe, а след това да я сгънете и приберете в чанта или водоустойчива торбичка. Това ще помогне превръзката да се изпере по-лесно когато се приберете у дома.

Лесен начин за пране на превръзка Momiji

Накиснете използваната превръзка във вода и я изстискайте след това. Може да изперете превръзката и веднага след употреба. Изперете превръзката на ръка със сапун или в пералнята с останалите дрехи. Изсушете на слънце.

Ако Ви затруднява да изперете превръзката веднага след употреба може да я накиснете в хладка вода до следващото пране. При накисването може да използвате сапун или перилен препарат. Водата трябва да се сменя веднъж дневно. Слънчевата светлина може да спре растежа на бактерии и има дезинфекционен ефект.

Ако има много слънчева светлина се препоръчва да сушите превръзките на слънце, вместо в сушилня, тъй като това спомага за дългия им живот. В противен случай може да се използва сушилня. След като сте използвали превръзката я накиснете в хладка или студена вода, за да премахнете кръвта. В края на прането може да се използва и гореща вода ако желаете.

Инструкции:

Кръвта се съсирва при температура по-висока от тази на тялото ни и поради това не използвайте гореща вода в първия стадий на прането.

Не използвайте омекотител, тъй като той ще покрие повърхността и превръзката няма да може да абсорбира добре.

Простирането се препоръчва за запазване на непротичащия ефект. Не използвайте ютия и сушилня ако е възможно.

 

Обратно към въпросите